Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65404-06-0
Autor: Tanya Maher
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 7.90 PLN

Wprowadzenie do książki

Kuchnia Raw Food. Smaczne dania bez gotowania

   Surowe jedzenie może łączyć znakomity smak, oszałamiający wygląd i szerokie spektrum pozytywnego oddziaływania na ludzki organizm. Wystarczy skorzystać z porad niekwestionowanego autorytetu i sprawdzonych przez niego przepisów.

Dzięki książce Kuchnia Raw Food poznasz:

  • sposoby na zyskanie energii i lepsze trawienie, 
  • mity dotyczące białka, 
  • metody uzyskiwania probiotyków ze sfermentowanych pokarmów, 
  • sposoby zaopatrywania swojej spiżarni i odżywiania się zgodnie z porami roku, 
  • znaczenie tłuszczów, żelaza, wapnia i innych związków, kluczowych dla zdrowia, 
  • przepisy na niesamowicie smaczne i łatwe w przygotowaniu śniadania, przystawki, zupy, dania główne, sałatki, desery, napoje, potrawy na przyjęcia oraz dla dzieci

  Tanya Maher – specjalistka z dziedziny odżywiania, certyfikowana trenerka żywieniowa i założycielka prestiżowej restauracji z surowym pożywieniem w znanym londyńskim hotelu. W swojej debiutanckiej książce, do której prawa zostały jeszcze przed premierą sprzedane do wielu krajów, dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Tanya Maher

  • Tytuł oryginału: 

    The Uncook Book: The Essential Guide to a Raw Food Lifestyle

  • Liczba stron: 

    276

  • Wymiary: 

    165x235

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-65404-06-0

  • Tłumacz: 

    Barbara Mińska

  • Rok wydania: 

    2016

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...