Batch cooking – tak dziś gotuje cały świat: szybko, tanio, zdrowo i przyjemnie.
Domowe posiłki dla rodziny, zdrowe i pyszne, możliwe do przygotowania raz w tygodniu, to marzenie wielu z nas. Dzięki tej książce teraz będzie to możliwe.
Możesz przygotować wszystkie posiłki na cały tydzień jednego dnia, i to w maksymalnie 2 godziny!
W tygodniu tylko podgrzewasz i podajesz: wszystko gotowe w 15 minut!
Metoda ta, zwana z angielskiego batch cooking, „gotowanie zestawami”, dotarła do nas z Ameryki i oznacza gotowanie z wyprzedzeniem i tworzenie zestawów według menu na cały tydzień. I robi furorę na całym świecie!
Nic dziwnego. Bo pozwala oszczędzić czas i pieniądze. Podaje gotowe listy zakupów (więc nie musisz samodzielnie podejmować decyzji ani planować). Radzi, jak przygotować i przechowywać produkty. I jak nie marnować jedzenia wykorzystując wszystko, co zostaje.
Oto 15 jadłospisów dla 4 osobowej rodziny, czyli 75 potraw.
Spróbuj, a pokochasz tę metodę i tę książkę, bo jest nie tylko przyjazna i praktyczna, ale piękna, oryginalnie zakomponowana, pełna wspaniałych zdjęć.
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Emilie Laraison
-
Tytuł oryginału:
Menus pour ma tribu
-
Liczba stron:
208
-
Wymiary:
235,275
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-241-7072-2
-
Rok wydania:
2020