Wprowadzenie do książki
Ajurwedyjskie przepisy z lokalnych produktów
Ajurwedyjskie przepisy z lokalnych produktów to przełomowa książka, która pozwoli Ci praktycznie skorzystać z ajurwedy oraz poznać zasady opartego na niej odżywiania. Znajdziesz tu również krótki test, dzięki któremu dowiesz się, jakie posiadasz dosze, a także jaki jest Twój typ budowy i odżywiania. W centrum uwagi jednak znajduje się całe mnóstwo przepisów. Receptury oparte są na ajurwedyjskich zasadach, które zostały dopasowane do europejskiej sztuki kulinarnej i lokalnie dostępnych produktów. Uda Ci się wprowadzić pełną harmonię ciała, umysłu i ducha dzięki pysznym, nieznanym dotychczas napojom, śniadaniom, przystawkom, zupom, daniom głównym, deserom i przekąskom, które zachwycą całą Twoją rodzinę. Zaczniesz także wykorzystywać wschodnie rytuały i wprowadzisz do swojej codzienności zdrowe nawyki. Nowa odsłona zdrowia!
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Katharina Weyland
-
Tytuł oryginału:
Ayurveda-Rezepte: mit heimischen Zutaten
-
Liczba stron:
132
-
Wymiary:
145x205
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-65846-45-7
-
Rok wydania:
2018