Roślinne dania, które dodają energii w smaczny sposób!
Brenadan Brazier to jeden z najbardziej inspirujących sportowców promujących dietę wegańską. Były kulturysta, triatlonista i dwukrotny zwycięzca ultramaratonu jest żywym przykładem na to, że roślinna kuchnia pomaga budować silne i zdrowe ciało.
Ta książka spodoba się nie tylko sportowcom i wegetarianom, ale każdemu, kto chce jeść zdrowo, smacznie i różnorodnie. Znajdziesz w niej:
– przepisy na pyszne dania roślinne bez glutenu, kukurydzy, soi i drożdży;
– inspiracje kulinarne od najsłynniejszych szefów kuchni;
– pomysły na zdrowe, zbilansowane wege posiłki;
– wskazówki, jak komponować dania dla wegan uprawiających sport.
Dodatkowo, autor zadbał o to, by w potrawach znalazła się żywność superfood, której regularne spożywanie zagwarantuje ci lepszą odporność na choroby i doda energii.
Wnieś powiew świeżości do swojej roślinnej kuchni!
Szczegółowe Informacje
-
Autor:
Brendan Brazier
-
Tytuł oryginału:
Thrive foods: 200 Plant-Based Recipes fot Peak Health
-
Liczba stron:
344
-
Wymiary:
145x205
-
Oprawa:
Miękka
-
ISBN:
978-83-65601-16-2
-
Tłumacz:
Grzegorz Ciecieląg
-
Rok wydania:
2019