Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65404-57-2
Autor: Michael Dietz
Dostępność: 24 godzin
Koszt wysyłki od: 6.90 PLN
Wydawca: Vital

Wprowadzenie do książki

Żywność fermentowana i probiotyczna

  Najlepszym sposobem na spożywanie żywych probiotycznych produktów spożywczych jest własna produkcja. Pozwól zarazić się bakteriami i przekształć swoje jelito w raj dla wartościowych mikrobów!
  Celem niniejszej książki nie jest wyczerpujące przedstawienie tematu. Chcę cię tylko zaciekawić i zainspirować do tego, abyś (na nowo) otworzył się na wartościową i prawie zapomnianą kulturę kuchni i na własnej skórze doświadczył wielu płynących z niej korzyści.

Proponowane w publikacji produkty także:

  • ułatwiają proces trawienia, 
  • zwiększają wchłanianie witamin i minerałów, 
  • działają ochronnie przy kuracjach antybiotykowych, 
  • poprawiają pamięć i pracę mózgu, 
  • wspierają układ immunologiczny, 
  • działają przeciwalergicznie i przeciwnowotworowo, 
  • obniżają poziom cholesterolu, 
  • wspierają przepływ krwi w jelitach, 
  • wspomagają trzustkę, 
  • oczyszczają krew.

Szczegółowe Informacje

  • Autor: 

    Michael Dietz

  • Tytuł oryginału: 

    Fermentation und Probiotika: Selbst milchsauer einlegen: hal

  • Liczba stron: 

    124

  • Wymiary: 

    145x205

  • Oprawa: 

    Miękka

  • ISBN: 

    978-83-65404-57-2

  • Tłumacz: 

    Małgorzata Rzepka

  • Rok wydania: 

    2017

Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...