Wczytuję dane...
KOD: 978-83-65404-57-2
Autor: Michael Dietz
EAN: 9788365404572
Koszt wysyłki od: 9.90 PLN

Wprowadzenie do książki

Żywność fermentowana i probiotyczna

  Najlepszym sposobem na spożywanie żywych probiotycznych produktów spożywczych jest własna produkcja. Pozwól zarazić się bakteriami i przekształć swoje jelito w raj dla wartościowych mikrobów!
  Celem niniejszej książki nie jest wyczerpujące przedstawienie tematu. Chcę cię tylko zaciekawić i zainspirować do tego, abyś (na nowo) otworzył się na wartościową i prawie zapomnianą kulturę kuchni i na własnej skórze doświadczył wielu płynących z niej korzyści.

Proponowane w publikacji produkty także:

  • ułatwiają proces trawienia, 
  • zwiększają wchłanianie witamin i minerałów, 
  • działają ochronnie przy kuracjach antybiotykowych, 
  • poprawiają pamięć i pracę mózgu, 
  • wspierają układ immunologiczny, 
  • działają przeciwalergicznie i przeciwnowotworowo, 
  • obniżają poziom cholesterolu, 
  • wspierają przepływ krwi w jelitach, 
  • wspomagają trzustkę, 
  • oczyszczają krew.
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...